W2Best

Det handlar om stil.

off
June 3, 2008 Tankar

Skönt bloggande

Såhär ligger man och bloggar dessa dagar, på balkongen i den kvällsljumna luften (låter som början på en dikt eller något).
Idag har jag haft en riktigt intressant dag, med 8 timmar på expert, massa kundsamtal och rotaract i Örebro, sen försökte jag hitta ett hus som inte verkade finnas i verkligheten och jag hade inget telefonnummer till personen jag skulle till så jag kunde inte få tag på henne. Jaja, så kan det väl vara ibland. Man har ju lärt sig att ta både namn och nummer i forts. och inte bara nummer. Jag ser fram emot vimmelfotografering på studentfesten imorgon, och går i riktigt mycket tankar om att uppgradera mig på systemkamerafronten till förmodligen en Nikon D80. Med batterigrepp med två batterier klämmer den 4000 bilder per laddning. Det passar mig, och mitt fotande..

Nu ska jag ut på balkongen och spela lite kort, och lägger således bort datorn för resten av kvällen! Hoppas ni får en riktigt bra kväll! 😀

0 to “Skönt bloggande”

 1. Ronnie says...

  D80n är ett utmärkt val, särskilt nu när de sjunkit så i pris!

  Köpte min för lite mer än ett år sedan och förvånas fortfarande över vad den kan åstadkomma ibland…

  Trots det är jag lite sugen på en D300 nu, men det är nog mest prylnörden i mig som talar där…;-)

 2. hannahsthlm says...

  Tack! Semestern var lovely..vill oxå ha en systemkamerna..gärna redan igår;)!

 3. Pejman says...

  Ser ut att vara väldigt trevligt bloggande de där!

  Nikon D80 passar/räcker nog för dom flesta användningsområderna, går säkert att få tag på någon beggad för en hyfsad peng, dock så har nypriset sjunkit en del sedan 2006. Ha de!

 4. Anna says...

  Tjing! Det ser väldigt skönt ut där på balkongen. Jag gillar faktiskt ljuset från datorer. Min sommar består till hälften av planerat arbete resten blir lite blandat slappt. Har du något planerat?

 5. Sofia says...

  Mm balkongen är ju bäst. vet inte hur folk överlever utan.

 6. Ronnie says...

  Bildstabiliseringen är absolut inget jag saknar, men så fotar jag ju sällan med så mycket zoom att det behövs. Och när det är mörkt använder jag antingen ett ljusstarkare objektiv elle blixt.

  Det är faktiskt ingenting jag direkt stör mig på…möjligtvis att jag skulle vilja ha lite högre och mer brusfritt ISO samt snabbare serietagning, men det är petitesser egentligen.

  D80n är min första "riktiga" systemkamera och jag har använt den sedan februari förra året.

  Batteri/vertiklalgrepp har jag, men inte original – köpte ett från Ebay för typ en tredejedel av vad Nikons egna kostar. Och då ingick två batterier och en fjärrkontroll! Kan varmt rekomendera att köpa ett. Det ger inte bara mycket längre batteritid utan betydligt bekvämare grepp.

  Med andra ord är jag toknöjd. Enda orsaken till att jag är lite sugen på D300 är nog ren och skär fåfänga…haha.

 7. Anna says...

  Jonas du kan mejla mig om du vill ha svar på din fråga.:) Jag väljer att inte skriva på nätet var jag bor.

 8. Sofia says...

  Vi har den näst sista studentfesten ikväll så det börjar verkligen kännas att det närmar sig. Haha ja fast synd att dom är trasiga, måste fynda ett par nya snart. Ja visste du inte det, jag trodde aNä men jag sitter och väntar på en biljett på posten och hoppas att jag inte blivit lurad. Jag var så stressad när jag köpte den att jag inte riktigt kollade trovärdigheten hos den här tjejen som säljer den. Så hoppas på det bästa =)

 9. Sofia says...

  Oj nu är jag sådär himla dålig på att stava hoppas det går att läsa haha

 10. Bim H-D says...

  Hrm… och jag som nästan kände mig glad över en Nikon D60, trots att det INTE var med stabilisator i objektivet… eller annat än normalobjektiv – vill ha MER 😉 Men, men… det var INTE jag som inhandlade den… linser hit och dit och mellanringar osv… och än mer 😉

  Må så grankott… jajaja, jag drömmer vidare 😉

 11. sanny says...

  ser ju riktigt härligt ut 🙂

 12. milla says...

  haha ser ut som en skön bloggarställning :o) det är ju fördelen med laptop, att man kan ha den på magen.. 😛