W2Best

Det handlar om stil.

December 22, 2007 Tankar

Personlig utveckling

63646-818

Jag vet inte hur mycket du känner mig, men om du bara känner mig lite grann borde du ändå veta att jag alltid blir väldigt väldigt inne på saker under perioder, för att sedan släppa dem helt och hållet och börja med något annat. Den senaste grejen är personlig utveckling, och man skulle kunna säga att syftet med det är att få bukt med det beteendet. Det måste vara av en anledning jag får fetisher av alla de slag. 
Filmen The Secret öppnade mitt sinne för personlig utveckling, och efter att jag såg den så har jag försökt tillägna mig så mycket som möjligt inom ämnet. Jag har gått på Rosenmetoden två gånger (massage för kropp och själ) och ska så snart som möjligt försöka gå på en resanterapi. Resan är en bok alla borde läsa.
För övrigt har jag blivit en nyttigare person än tidigare. Slutat äta rött kött och slutat, eller iallafall ordentligt tonat ner intaget av alkohol och nikotin. När man arbetar med hälsa känns det bra att leva som man lär!
Även om min lägenhets skick inte har varit jättehälsosamt så har tiden i den varit bra. Man har haft mkt tid för sig själv eftersom ingen har varit och hälsat på. Folk verkar inte tilltalas av värmefläktar och IR-lampor, och jag har väl inte varit jättebenägen att bjuda in folk heller, men det ska det blir ändring på nu. Pauline (flickvännen) kommer nämligen att flytta hit i början på Januari. Ett nytt år, och samtidigt en ny era inleds. Det känns fantastiskt bra! 
God Jul Allihop och ge er till känna med en kommentar! Ni som hängt kvar och kikat på min blogg varje dag trots att den inte uppdaterats måste ju verkligen älska eller hata den. 😛 Det senare är ju ofta en anledning att man läser bloggar…

Ett par julklappar från mina annonsörer:
På tal om personlig utveckling: 
Gratis samtal till Comviq, Telia, Halebop, Tele2, Tango och Parlino. Jag skulle nog välja parlino om jag inte körde Tele2 fastpris idag.

Ingen avgift för att byta 100 spänn att ringa för också. Haken med Parlino är att man bara kan fylla på på Pressbyrån och på internet. Men är inte det något problem så är det klockrent.

Man skickar ju en jävla massa God-Jul sms i dessa dagar, och det blir ju billigare att skicka gratis från nätet istället för att tära på finanserna i mobiltelefonen. Smidigare att skriva på tangentbordet istället för T9 också!

Liknande inlägg:

  1. Personlig Historik Såna här listor har typ varenda blogg publicerat den senaste...

0 to “Personlig utveckling”

  1. Miss More Action says...

    God jul!

  2. Jasmine says...

    Kul att du läser, hoppas att allt är bra med dig! Hälsa Ylva god jul om du träffar henne nått snart.

  3. Schough says...

    Ljug inte! Jag har väl hälsat på! ;-P

Leave a comment