W2Best

Det handlar om stil.

off
May 16, 2008 Tankar

Personlig Historik

Såna här listor har typ varenda blogg publicerat den senaste tiden. Johanna skrev en och jag gör slag i saken nu.

För fem år sedan:
Jag skulle precis gå ut åttan, jag lyssnade på punk, gick i kängor, svarta jeans, bikerjacka och massa nitarmband. Hade fått jobb på Expert i Lindesberg, och skulle precis göra min första sommar där… Åkte varje dag till och från jobbet på min röda Yamaha DT50R.

För tre år sedan:
Var jag på väg att gå ut ettan. Planerade för min första stora festival – Hultsfred -05. Sommaren var välfylld med jobb på Expert, resa till Grekland, och häng på dåvarande flickväns sommarställe på västkusten.

För ett år sedan:
Var studenten på intåg. Jag hade precis avslutat mitt projektarbete i att marknadsföra Elevrådet. Jag hade sett till att läsa lite extra poäng så jag kunde välja bort två kurser sista terminen. Det och min attityd till hela skolan gjorde att jag tog mig fram till studenten utan problem alls. Min attityd var helt rätt och jag förstorade inte upp skolan i onödan (lär av det ni som ska gå ut nu.. :P). Jag hade precis startat mitt företag och höll på för fullt för att lära mig allt som fanns om Aloe Vera, Forever, och Direkthandel. Det la jag ner betydligt mer tid på än skolan. Mamma undrade ibland om jag fortfarande gick i skolan… Jag planerade för en sommar med jobb på expert, häng på Arvika och att flytta hemifrån! Jag fotade på fester och bloggade för fullt…

För tre månader sen:
Pauline flyttade hit till trakten, och gjorde tillvaron betydligt ljusare! Min lägenhet hade nyligen blivit klarrenoverad efter att ha varit ett totalt vrak under lång tid. Jag deppade lite för att jag inte åkt skidor nånting i vinter, men vädret hade ju heller inte varit det bästa. I mitt huvud började jag tänka lite granna på min blogg igen och tänkte att det kanske var dags för en nystart…

Igår:
Ägnade jag större delen av dagen till att lägga in alla kunder i vårt webbaserade kundvårdsprogram. Något som tog Cirka 6 timmar. Sålde lite produkter till en man som inte kunde någon svenska alls, och pratade med en tjej som sålde massagekuddar på torget i Lindesberg.

Imorgon:
Ska jag sätta mig i bilen och rulla ned till Alingsås. Jag ska göra en riktig maraton Eco-driving tänkte jag och se hur få liter etanol jag kan förbruka. Blir ett spännande uppdrag. Väl nere i Alingsås vankas en Mexikansk fest som jag ser mycket fram emot. Blir dock Alkoholfritt då jag tänkt köra tillbaka dagen efter, men man vet aldrig.

Om ett år:
Håller jag på och packar för att flytta till Göteborg, för att fortsätta bygga business där, innan man rör sig vidare utomlands. Jag kanske flyttar från Lindesberg, kanske från Örebro. Det vet jag inte ännu. Jag driver Forever Inspiration AB och har omsatt min första miljon.

Nu vill jag veta samma sak om alla andra! Skriv! 🙂