W2Best

Det handlar om stil.

off
January 25, 2007 Tankar

Om jag fyllde år snart…

…så skulle jag faktiskt bara önska mig en sak: En Certina DS Podium. Om det inte vore så att jag vill kunna göra lite saker den här månaden (typ åka till åre och boka flyg till tyskland) så skulle jag köpa en, eftersom den inte går lös på mer än 2895 kr, och det skulle jag klara med min extraknäckarlön. 😛

63646-390

0 to “Om jag fyllde år snart…”

 1. Honeydew says...

  En ny klocka skulle jag behöva, så att man kunde komma i tid någon gång 🙂

 2. Carro - says...

  Jag fyller år imorgon!, kan ju alltid önska mig den åt dig ;D

 3. w2best says...

  HoneyDew: Jag skulle inte komma i tid iallafall. Jag tror jag har ett genetiskt fel som gör att jag inte kan komma i tid till saker… 😛 Men snygg skulle handleden bli iaf.
  Carro: Grattis i förskott! 😀 Det vore ju ganska snällt faktiskt. 😉 Vill du ha min adress så är det bara du skickar den sen?!

 4. Carro - says...

  haha, man tackar man tackar:). Ja, jag skulle vilja påstå att det nog är det smidigaste sättet att lösa det på!
  😉

 5. w2best says...

  Sooft. Då räknar jag med dig. 😉

 6. kingfour says...

  Riktigt snygg. Fast jag skulle ännu hellre ha något med lite bling-bling på…

 7. calle says...

  ja det skulle inte vara fel att ha en sån 😀

 8. aenigma says...

  Jag är ju ingen människa som bär klocka så ofta. Har för smala handleder för att de ska se riktigt friskt ut… Men annars så blir det nog en guldklocka som är arvegods som pryder min arm och som ger mig den rätta hiphop/hallick andan liksom… ;D Haha Eller min superfian Roxyklocka som är i form av en identitetsbricka och som man har runt halsen!
  Faan, mannen, hur hinner du göra så många inlägg och blogga så mycket? Jag snittar typ 2 inlägg per dag. Och nog för att de flesta killar sucktar efter fina klockor att flasha med på armen men come on, klocka vs. Åre? Åre rockar just nu och eftersom jag bor här och vi går ut på krogen så förgylls allting eeeeextra mycket!! Och skidbacken för den delen… så var försiktigt om du kommer…