W2Best

Det handlar om stil.

January 5, 2007 Tankar

Offentliga personers klädsel.

Såg just Carl Bildt på TV med en gräslig röd och grönmönstrad slips som var knuten så att den slutade ungefär i nedre delen av gylfen. Vet inte riktigt hur han hade tänkt där, men en tanke väcks…

Vem av alla offentliga personer (tänk kostymklädda) tycker ni klär sig bäst?

Personligen måste jag nog efter att den senaste tiden sett en hel del bilder säga Saddam Hussein. Hans stylister måste jobba jävligt hårt eller så är han själv rätt stilmedveten. Ber om ursäkt om någon tar det som stötande att man säger något positivt om honom.

So long!

En annan person som klär sig sjukt fult är han i ProLifereklamen. När man har Button-downskjorta och slips så gör man verkligen en markering: Jag vet inte hur jag ska klä mig. Iallafall känner jag så.

5 to “Offentliga personers klädsel.”

 1. hanna says...

  haha carl

 2. hanna says...

  jag menar inte att jag tycker att han klär sig bäst nu då, utan jag ville bara skriva hans namn

 3. w2best says...

  Det hoppas jag hörru. 😉

 4. SFM says...

  Jag gillar Jan Eliasson (utrikesministern och FN-“allt-i-allon”) för att han vågade ha näsduk i bröstfickan i många offentliga sammanhang. Det tyder på medvetenhet, tycker jag. Annars är ju Peder Lamm alltid en höjdare!

 5. w2best says...

  Det var det jag tänkte på med Saddam också – utrustad med näsduk i de flesta sammanhang och i liknande, men inte likadant tyg som slipsen…