W2Best

Det handlar om stil.

December 9, 2006 Tankar

Mjukisbyxor

Jag brukar inte skriva hatiska inlägg och jag ska även i detta försöka vara lite konstruktiv. Jag är väldigt bra på att störa mig på vad folk har för kläder och att folk inte tänker på vad de har för kläder, men det finns en sak som slår allt annat; när folk har mjukisbyxor bland folk. Jag tycker det är acceptabelt med mjukisbyxor hemma och nödvändigt när man tränar, men i skolan/på stan hör de verkligen inte hemma. Då spelar det ingen roll om man har idrott i skolan, eller är påväg till eller från träningen: Så svårt är det inte att byta byxor.

Jag vet att jag är långt ifrån ensam om att störa mig på det här, och jag skulle faktiskt kunna dra det så långt som att säga att jag är för skoluniform för att slippa se alla som ser ut som att de tror att de är på nån slags mysig filmkväll när de är i skolan.

För att vara lite konstruktiv i det hela. Till er som gillar mjukisbyxor:

 • Det behöver inte vara mindre skönt med ett par riktiga byxor. Det finns enormt mjuka jeans, och kostymbyxor, vilket är helt underskattat! Ge det en chans!
 • Det finns faktiskt mjukisbyxor som är mindre fula än de där "teamsportiabyxorna", typ Juicy Couture och dylikt. Såna som sitter lite tajtare och snyggare, och faktiskt nästan går att använda till vardags. Om något; kör sådana istället.
 • Och om ni nu måste ha mjukisbyxor: Snälla, skippa att stoppa in dem i strumporna. Det gör bara saken så långt mycket värre… :S

Jaja, tillåt mig att vara lite provokativ. Nu ska jag klä upp mig för fest, och packa kläder för morgondagens julbord. Det blir asbra! 😀

16 to “Mjukisbyxor”

 1. Christian says...

  fan va gott! jag är inte ensam! det är bland det värsta jag vet. speciellt när folk har “finskor” till sina mjukisbyxor.

  jag kan på något sätt köpa om någon kör softa-stilen rakt igenom. men då vill jag hellre se ett par tofflor eller något. Men när dagens kids kör mjukis byxor till en svindyr gås-jacka och spetsiga skor har det gått för långt!

  hur går vi vidare från här? kanske borde kontakta folkpartiet?

 2. Helen says...

  haha, Oh jag håller verkligen med er. Det är väldigt vanligt här där jag bor och idag var det en kille på en fest som hade mjukisbyxor på sig, Jag drog hem direkt. Usch.

 3. RS says...

  Ja, dödsstraff på mjukis! 😀

 4. w2best says...

  Det är skönt att det finns några som håller med mig! 🙂 Hoppas det finns fler där ute!

 5. Carro says...

  du jonas, hur lång är du?

 6. jonne says...

  håller fullständigt med att mjukisbyxor är oacceptabelt i skolan etc. Måste dock påstå att fluga även om det är hur snyggt och stiligt som helst är lite för uppklätt i skolan. Blir då “överanvänt” och tappar därför sin klass.

 7. w2best says...

  Carro: Jag är 193 cm.

  Jonne: Jag använde fluga i skolan i fredags, men det var för att jag inte kunde komma hem och byta kläder innan kvällen. Dock tycker jag att fluga borde användas mer frekvent, då det är en jävligt läcker accessoar.

 8. Chris says...

  Mjukisbyxor = dagens ungdomsrevolution? Men kan inget annat än hålla med, mjukisbyxor hör hemma just hemma, gummiband passar bättre runt plastpåsar än jeans och ska du nu envisas med att stoppa in byxorna i strumporna, bär då ett annat par än intersports smutsvita 🙂

 9. Carro says...

  193? ojoj, det var inte dåligt 😉

 10. calle says...

  håller absolut med, hatar när folk går i mjukisbyxor på stan. ofta är de också hyfsat stylade för övrigt, typ fixad frilla, sminkade(om det är tjejer) och ser allmänt fräscha ut, och sen kombinerar dom detta med mjukisbyxor. varför? om man nu ska glida runt i mjukis kan man väl iaf se lite sliten ut, som att man inte orkade ta på sig nått annat. men de flesta har ju verkligen tänkt till när de tog på sig mjukisen på morgonen, sorgligt 🙂

 11. w2best says...

  Chris: Bra skrivet! Dagens ungdomsrevolution, tja kanske det. Precis, mitt nästa dissinlägg får väl bli på tubsockorna… 😉

  Carro: Hehe. Varför undrar du?

  Calle: Ja jag vet, och det gör det hela ännu mer frustrerande…

 12. Karin says...

  vad är det med dej ditt jävla anus, du får gärna ha dina jävla cp kläder men lägg dej fan inte i vad andra har, jag har mjukis varje dag och jag trivs både med mej själv och med mina mjukis. Så därför har jag bara en sak till att säga, sug kuk.

 13. Sulten says...

  Håller med dig helt klart Jonas. Men om man nu t.ex. har sovit hos tjejen och bara ska ta tuben hem så vill jag kunna använda ett par “helt okej” mjukisbyxor. Förutom de fotbolls mjukis jag har. Någon som vet något bra förslag på något märke?

 14. Daannee says...

  Varför bölar ni om att man har mjukisbyxor på sig i stan? :S de e mkt skönare o gå runt i d och man blir inte så varm !

 15. Daveee says...

  Asså ni är helt jävla störda som tkr att man inte ska få ha mjukisbyxor på sig i stan ! Man har väl på sig vad fan man vill och vad som är bekvämast?!Men ni gamla trögefanskap fattar väl inte d.

 16. Liina says...

  Ursäkta mig, bara en fråga. Är du helt dum elr? mjukisbyxor är lätt mkt skönare än jeans. Om du nu ska vara så överklassig å inte ha det så visst, men varför inte låta andra folk använda det? Folk får väl ha vad dom tkr är bekvämt elr? och sådanna kostymbyxor? Snälla du, vem går med sådanna i skolan =_=” Bara för att du går med nån j*vla balkänning å viftar på röven