W2Best

Det handlar om stil.

May 3, 2011 Sorrento , , ,

Mot Italien som Solresors hotelltestare!

Fick tips på Twitter idag om Solresors tävling där man kunde bli hotelltestare i en vecka i Italien. Jag hade inte några möten inplanerade för den kommande veckan, och allt jobb jag skall göra kan jag göra på distans, så jag anmälde mig till tävlingen, och vann en av platserna! Jag och min flickvän Pauline beger oss därför av sent ikväll mot Malmö Airport för att spendera den kommande veckan i Sorrento i Italien! En stor överraskning men verkligen ett roligt uppdrag!

Jag har lagt till en ny kategori som heter Sorrento, så resan kan följas på http://w2best.se/sorrento och sen såklart på min Twitter @w2best

Till saken hör att jag inte vet mycket alls om Italien, och speciellt inte om Sorrento, så om någon har tips på vad man kan göra i området så tar jag tacksamt emot dem! Jag har packat med klätterskor, och hoppas att det finns någon möjlighet till Bouldering i området! Dessutom har jag packat med en slakkline, och hoppas att det finns någon bra park där man kan hänga, ta det lungt, och gå på lina! Kommer även höra av mig till Couchsurfing Sorrento, för att se om de anordnar några aktiviteter man kan delta i under tiden vi är där!

Förutom att blogga om resan här kommer jag jobba med projektet Elmopedturnén, som är det jag ägnar mig åt just nu! En turné där Pär Holmgren och Staffan lindberg gör 1900 km med Växthusgasen i botten från Tommarp till Haparanda i Maj-Juni. Jag skall åka med på turnen för att blogga och twittra, så det blir bra uppladdning att reseblogga från Italien!

Liknande inlägg:

  1. Pompeiji, Amalfikusten och Pizzamiddag på en dag! Vi har kanske inte gjort de typiska saker som turister...
  2. En tur till St Agata I förrgår kväll tog åkte vi med Laura och Fulvio...
  3. Middag på Strandrestaurang Vi stämde träff med ett gäng tjejer genom Couchsurfing för...

2 to “Mot Italien som Solresors hotelltestare!”

  1. Alexandra says...

    Ska bli kul att följa 🙂

  2. w2best says...

    Ja och det är kul att vara här! 🙂

Leave a comment