W2Best

Det handlar om stil.

off
December 1, 2008 Nostalgi

Nostalgi 3

En gång i tiden var jag väldigt provokativ här på bloggen, och då kunde det se ut ungefär så här:

Jag brukar inte skriva hatiska inlägg och jag ska även i detta försöka vara lite konstruktiv. Jag är väldigt bra på att störa mig på vad folk har för kläder och att folk inte tänker på vad de har för kläder, men det finns en sak som slår allt annat; när folk har mjukisbyxor bland folk. Jag tycker det är acceptabelt med mjukisbyxor hemma och nödvändigt när man tränar, men i skolan/på stan hör de verkligen inte hemma. Då spelar det ingen roll om man har idrott i skolan, eller är påväg till eller från träningen: Så svårt är det inte att byta byxor.

Jag vet att jag är långt ifrån ensam om att störa mig på det här, och jag skulle faktiskt kunna dra det så långt som att säga att jag är för skoluniform för att slippa se alla som ser ut som att de tror att de är på nån slags mysig filmkväll när de är i skolan.

För att vara lite konstruktiv i det hela. Till er som gillar mjukisbyxor:

* Det behöver inte vara mindre skönt med ett par riktiga byxor. Det finns enormt mjuka jeans, och kostymbyxor, vilket är helt underskattat! Ge det en chans!
* Det finns faktiskt mjukisbyxor som är mindre fula än de där “teamsportiabyxorna”, typ Juicy Couture och dylikt. Såna som sitter lite tajtare och snyggare, och faktiskt nästan går att använda till vardags. Om något; kör sådana istället.
* Och om ni nu måste ha mjukisbyxor: Snälla, skippa att stoppa in dem i strumporna. Det gör bara saken så långt mycket värre… :S

Jaja, tillåt mig att vara lite provokativ. Nu ska jag klä upp mig för fest, och packa kläder för morgondagens julbord. Det blir asbra! 😀

Jag vet inte om det är mitt humör som är dåligt, men jag känner att jag måste skriva av mig lite mer saker som jag verkligen inte gillar i klädväg:

* Tubsockor. Har de sedan byxor instoppade så är det värre än värst.
* Väst på T-shirt. Det ser inte stilfullt ut någonstans.
* För korta och för långa byxor.
* Allt för urringade överdelar (gäller både tjejer och killar).
* Löpardojor till vardags. Det finns inget som dödar en outfit mer.
* Stora logotyper. Det blir inte snyggt för att man flashar märken.

Nästa tankarinlägg får bli fullt av saker jag gillar istället! 🙂

/Jonas