W2Best

Det handlar om stil.

May 17, 2008 Kollektionsspan

Ellos.se

Det är inte varje dag man kollar runt på Ellos.se, i mina ögon har det bara varit ett företag där barnfamiljer handlar via postorder för att slippa åka till affären, men idag bröt jag mina vanor och blev överraskad på riktigt av Cardiganen ni ser nedan. Den marinblåa skulle sitta riktigt fint i Garderoben just nu. En vit cardigan köpte jag ju i dublin och även om den är dubbelknäppt så är inte skillnaderna så stora. En marinblå Cardigan skulle helt enkelt sitta klockrent i Garderoben, och den kostar bara 399 kr. Påfyllning till min önskelista.


Nu blir det dusch, frukost, packa grejor, och sedan dra till alingsås med ett snabbt stopp vid erikshjälpen!

8 to “Ellos.se”

Trackbacks/Pingbacks

 1. Arie Baisch says:

  Arie Baisch

  […]Sites of interest we’ve a link to[…]

 1. Schough says...

  Man ska vara öppen för allt!

 2. Tilda says...

  Jag brukar faktiskt ge alla lågpriskedjor/affärer en chans, då och då hittar jag ofta saker som med lite fantasi och modifiering blir riktigt schyssta, unika plagg. Ett par urfula tantbyxor kan bli snygga shorts, ett mormor-nattlinne kan bli en tuff oversize-shirt och en udda skjorta med vidriga puffärmar kan förvandlas till en ärmlös blus.

  Jag beundrar alla som kan säga nej! Det kan vara sjukt svårt när man är en ambitiös och sjukligt målmedveten person med en släng av prestationsångest..

 3. Isabelle says...

  sv: Ja, visst är dom snygga! Fin blogg du har förresten!

 4. anna says...

  ja det är lite kul att företag och butiker som ellos, lindex m fl som förr klassade som tant, fult och tråk nu ryckt upp sig rejält.

 5. Johanna says...

  Hur är man säker (om man nu kan vara det) på att få varan man ropat in på tradera?

 6. Garderobsgrubbel & ByråBekymmer says...

  hoppas du får en fin måndag!

 7. w2best says...

  Johanna: Du kan ju alltid kolla personens omdömen. Har personen flera positiva omdömen så är det oftast helt lugnt. Jag har blivit lurad en gång, men det styrde upp sig innan jag hade betalat in. Det var en person som hade noll omdömen. Det gäller att känna efter helt enkelt.

  G&B: Tack så mycket. Det ser ut att bli en vass dag detta!

 8. Arie Baisch says...

  Arie Baisch

  […]Sites of interest we’ve a link to[…]