W2Best

Det handlar om stil.

off
May 12, 2008 Inköp Second Hand

Stockholm.

I morse (hann inte uppdatera)
Nu bär det alldeles strax av till Stockholm! Ska bli spännande att se vad den Kungliga huvudstaden har att erbjuda mig idag!

Hoppas ni får en bra dag!

Jag har tillbringat en dag i Stockholm och det var riktigt trevligt. Anledningen till att jag åkte dit tänkte jag hålla hemlig än så länge. Ingen idé att lansera saker i förväg innan de är spikade.

Hann iallafall med att prata i telefon fruktansvärt mycket och gå en hel del i affärer. Emmaus, Weekday, H&M, Beyond Retro, Topman, Whyred, Filippa K, Granit och Designtorget var de butiker som förärades med ett besök av mig idag. Knallade mest runt på söder och hade det allmänt trevligt i solen. Är fortfarande kluven till Stockholm, vet iallafall att jag inte skulle vilja bo där…

Blå skjorta med, vad heter egentligen kragmodellen?, button under krage för 50 kr.
Känns som en riktigt vass uppdatering till min garderob nu mot sommaren.
Provade även H&M:s Chinos och Shorts, och det börjar formas en liten önskelista
inför sommaren i mitt huvud. Men den tror jag att jag väntar med att delge till ett senare inlägg.

Ha en bra kväll!

0 to “Stockholm.”

  1. Anna says...

    Stockholm kan nog vara charmigt men jag kommer inte riktigt överrens med den staden… Jag vet också att jag inte vill bo där. Göteborg däremot lockar mer.

  2. Tilda says...

    Min syn på kontroversen mellan Sthlm & Gbg: Sthlm: liten storstad med mycket storstadskomplex; stor anled arroganta och högtravande människor. Gbg: Stor småstad med det bästa av småstaden utan att vara obekvämt liten. Här finns allt på en rimlig yta, därtill härligt jordnära och glada, trevliga och positiva människor.

    Chinos är så snyggt, både på killar och tjejer. Trist att det blivit värsta modet, för det känns ibland så trist att gå omkring och se likadan ut som alla andra. Men, som sagt, snyggt som bara den.