W2Best

Det handlar om stil.

January 17, 2007 Inköp Second Hand

Ny skepparkavaj!

63646-279

Jag har länge letat efter en skepparkavaj som är lite tjockare än den jag har med guldknappar. Idag när jag var inne i stan så hade jag egentligen inte tänkt köpa något för att kontot tryter så här en vecka innan lön. Jag kollade igenom det mesta på myrorna utan att hitta något och rekade lite andra affärer men på Röda Korset stötte jag på en dödligt snygg lite längre och tjockare rock som man utan problem kan ha kavaj eller en tjock tröja under. Precis vad jag har letat efter hela vintern. Nu är det ju dock så att Röda Korset inte tar kontanter och jag var ganska kort om likvida medel när tillfället kom. Följdaktligen lade jag undan rocken bakom disken och sa att jag skulle springa och ta ut pengar. Ja men vi stänger om tio minuter sa hon i kassan. Ja det är lugnt replikerade jag. Jag skyndar mig.
När jag kom till bankomaten (nordeas) stoppade jag in kortet klickade in att jag ville ha en hunka och fick uttag medges ej. WTF tänkte jag. Jag ska ju ha 140 kronor på kontot. Gick snabbt vidare till Swedbank-automaten och fick samma meddelande där och såg på kontoutdraget att jag hade 99,88 kronor på kontot. Nu brände i knutarna om jag skulle få min rock. Jag gick raskt mot Ica i krämaren, och såg till min fasa att det var kö i alla kassor, men som i trissreklamen: Plötsligt händer det! En kille kom och öppnade en ny kassa jag fick ut en japp och 84 kronor och sprang hela vägen till Röda Korset. Jag droppade in när klockan var 2 minuter i med andan i halsen och betalade för rocken. Det är vad jag kallar att kämpa för ett klädesplag, men det var den värd. Den kommer att användas mycket. Räkna med det!

Rock: 80 kr

11 to “Ny skepparkavaj!”

 1. Anonymous says...

  gilllade den inte faktiskt… vet inte varför 😀 tycker det finns väldigt få snygga skepparkavajer faktiskt

  Btw har jag lagt till dig i listan nu din blackmailing bastard = )

 2. w2best says...

  Okej vem är du då? 😛 Alla kan inte tycka om allt! Är det viktor?

 3. Guccisneakers says...

  antonen, guccisneakers, the man… 😛 Blir afn fel all tehh time ^^ Kommentera mitt senaste inköp vettja

 4. Jessica says...

  Hihi rolig historia. Hoppas den var värd slitet 😛

 5. david says...

  snygg!

 6. christian says...

  säg att du har 60kr kvar på kortet då kan du ta ut 100jämt, det vet du va?

 7. w2best says...

  David: Tackar!
  Christian: Hur menar du? :S

 8. christian says...

  jo, antar att du har swedbank.
  dom har så fint att du kan övertrakasera(stava!!!) ditt konto med typ 99 kronor. antar igen att du har något ungdomskort där ifrån. så om du nu har 10 kronor kvar kan du ta ut 100jämt och då få 90kronor minus på kontot. vilket dom drar bort den när du får nya fräscha pengar in på kontot

 9. w2best says...

  Så har jag gjort någon gång förut men nu fungerade det inte alls… Jag har faktiskt inte ungdomskortet heller utan det vanliga svarta Visa-kortet… Surt som fan var det iaf.

 10. christian says...

  då borde ju snacka med din bank!
  har du visa så ska det funka!
  har räddat mig massa gånger..

  men men, vad är en bal på slottet :p

 11. w2best says...

  Jag ska göra det. Vore riktigt fint att kunna övertrassera lite då och då…