W2Best

Det handlar om stil.

May 4, 2008 Bloggtips

YEOS – Young Entrepreneurs of Sweden

Jag gick precis med i YEOS.SE – ett nätverk för unga entreprenörer. Jag har haft tankar på att starta ett sånt nätverk länge, men på RYLA förra helgen fick jag reda på att det redan fanns ett, som hade knytit till sig några av de jag redan hade funderat på, så jag går på nästa ide istället! : P Det tar aldrig slut på idéer och drivkraft i mitt huvud.

image972

Så känner du att du är en driven, entreprenöriell ung person, eller om du tror att du skulle kunna bli en sådan, om du hamnade i rätt forum, skicka in en ansökan så ses vi där!

Sov så gott allihop. Nu ska jag sluta nattsudda för imorgon blir en intensiv dag! : D

8 to “YEOS – Young Entrepreneurs of Sweden”

Trackbacks/Pingbacks

 1. Lincoln Georgis

  […]Here are a number of the web pages we recommend for our visitors[…]

 1. mulin says...

  Kvällen = fin. ‘

 2. Johanna says...

  Nej nu har jag förstahandskontrakt. Skönt!!
  Det är en etta.

  Studierna funkar någorlunda ^^

  hur går allt för dig?

 3. Duesnyggast says...

  Fast pris kanske är värt att tänka över då. Iallafall om jag ska fortsätta ringa såhär mkt som jag gör nu. Men vad häder om man överstiger 1,5 timme om dagen då? Får man betala mer då?

 4. sanny says...

  spännande

 5. Johanna says...

  Det funkar alldeles utmärkt 🙂

  och yes, allt är väl bättre än VM media…! dock sträcker sig inte svenska-kursen över höstterminen, så jag får se vad det blir av mig då. spännande, spännandne… 🙂

 6. Tilda says...

  Jag läser psykologi. Starta eget? Nja, om man inte har en solklar idé och tanke bakom projektet så blir det lätt en självuppfyllande profetia att “starta eget”. Finns ingen chans i hela vida världen att jag skulle ha tid, ork eller pengar (allra minst tid!) att driva något eget vid sidan av universitetsstudier på heltid.

  Vad gör du?

 7. mulin says...

  Haha, ja, vad lockar mig? Jag antar att det är människorna, ramsorna och stämningen. Själva fotbollen är jag väl minst intresserad av egentligen även om det är roligt att kolla om det blir många mål och så där (:

 8. Lincoln Georgis says...

  Lincoln Georgis

  […]Here are a number of the web pages we recommend for our visitors[…]