W2Best

Det handlar om stil.

February 21, 2007 Allmänt

Skön kommentar.

"I dagsläget är det väldigt "populärt" att bedriva en s.k modeblogg. Dock förväntar jag mig mer av en sådan, att du expempelvis inte ens kan stava den välkände Henry Lloyds namn korrekt bevisar din modekänsla och intelligensnivå.

Väl mött
Carl von Platen"

Jag gillar när man försöker sätta sig över någon men har helt fel. Det blir liksom inte riktigt samma effekt. 😛

(Kommentaren kommer från mitt inlägg "Skepparjacka" i höstas. Om det är någon som inte förstår poängen, så är det att läsaren klankat på att jag skrivit Henri Lloyd i inlägget, vilket är den rätta stavningen.)

13 to “Skön kommentar.”

 1. j says...

  jag förstår inte meningen…

 2. Carl says...

  Vad är det som är så fel?

 3. Anonymous says...

  Henri Lloyd stavas HenrI Lloyd och inget annat… Understand?

 4. trubbel says...

  Haha! Så’nt där är verkligen riktigt kul. Jonas Hassen Khemiri föreläste på min skola för några veckor sedan och han berättade om att människor som skrev hatbrev till honom alltid gjorde dylika fel :)Komik på hög nivå!

 5. Alexander says...

  Hahahhah

 6. Anonymous says...

  varför bryr du dig inte ens. killen kan inte vara gammal då han t.o.m. referade till intelligensnivån som väl ändå inte har ngt med saken att göra. fan.

 7. w2best says...

  Trubbel: Ja eller personen som i vår lokaltidning skrev en insändare där han RASADE över att folk inte tillämpade högerregeln på huvudgatan i stan. Bara det att det är huvudled… 😛
  Alexander: Ja det är inte mkt annat att säga.
  Anonym: Eller så är det någon brat på Lundsberg som tror att han behärskar svenska språket, även om han inte kan bygga en mening korrekt. Vem vet?

 8. jonas says...

  värt att rätta han.

 9. madde says...

  Hahaha vad roligt!:)

 10. Lolita Loco says...

  Fast Henry-jackor är ju klart billigare än Henri-jackorna… *asg*

 11. Carl von Platen says...

  Bästa “W2Best – det handlar om stil”. Jag beklagar givetvis det angivna felet. Dessvärre kan jag inte göra annat än att avskeda Geoffrey. Efter att han beviljats arbetstillstånd i måndags tog hans sig i tisdag kväll för stora befogenheten då han agerade som fullmäktig utan fullmaktgivares tillstånd. Men för att ta hänsyn av Geoffreys ekonomiska och humanitära situation så tänker jag inte kräva in skadeståndsanspråk utan jag såg direkt till efter den upptäckta förskräckliga händelsen att han skickades hem med första bästa transport flyg till Sydafrika och att han aldrig mer beviljas arbetstillstånd i Sverige.
  Dock skulle jag uppskatta om din s.k läsare kan låta bli att smutsa ner Lundsberg och dess adliga miljö.

  Väl mött
  Carl von Platen

 12. Anonymous says...

  Det kom nyss till min känndedom att du sprider lögnen att anledningen till att jag kommenterade ditt inlägg var för att du stavat Henri Lloyd korrekt. Dock hade du skrivit Henri Lloid och därför valde min nu avskedade betjänt att kommentera med huvudmans signatur.
  Misstänker dock att de offentliga skolorna inte erbjuder läxläsning efter fäktningsträningen varje kväll.

  Väl mött
  Carl von Platen

 13. berkey says...

  Hola! I’ve been reading your website for a while now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Huffman Tx! Just wanted to say keep up the good work!|