W2Best

Det handlar om stil.

January 17, 2007 Allmänt

Projekt och artikel!

Jag har just inlett ett projekt i engelska C om de olika biståndsorganisationernas arbete med second hand-butiker i Sverige med målet att hitta den bästa organisationen för second hand-shopping (utifrån både biståndssynpunkt och hur bra butiker de driver). Jag har bara skrivit inledning med mål och bakgrund än med hittade den här artikeln när jag slöläste runt lite:

http://erikshjalpen.se/view.php?katid=38&artid=871

Underbar artikel om folk i Transylvanien (som jag besökte i slutet av sommaren). Jag känner igen mig i allt de skriver om människornas situation och när jag får min lön den 25:e kommer definitivt några hundra att skänkas till det projektet… Kolla in artikeln.

2 to “Projekt och artikel!”

  1. Pada says...

    Jonas, I need your help. Du som är kungen om att hitta begagnade saker vart hittar jag Acne’s safari jacka som fanns för cirka 1-2 år sedan? Beige sådan, midjekort, kostade cirka 3-4 k.

  2. w2best says...

    Jag vet precis vilken du menar. Den är gruvligt snygg och jag var jäkligt sugen på den då när den släpptes, men den var lite väl dyr för min smak. I alla fall så har jag sett en på blocket som jag inte vet om den ligger kvar. Sökord: Acne. Jag tror det bästa är att söka kontinuerligt och se vad man finner. Sök på alla begagnatsiter samt sätt ut en köpesannons på manligt där du erbjuder ganska mkt pengar för jackan. Lycka Till!