W2Best

Det handlar om stil.

off
February 6, 2009 Allmänt , ,

Istanbul!

Första bilden är på arlanda. Andra bilden är precis efter att jag klev av i Sultan Ahmed. Måste vara den finaste platsen att kliva av en spårvagn på, med blå moskén precis framför ögonen.

Tog typ Istanbuls billigaste hostel, och det ångrar jag inte för här träffade jag en riktigt skön kille uppe på taket. En Amerikansk vagabond, som inte bor någonstans utan bara åker runt i världen och skriver E-böcker och säljer via Clickbank. Det var minsann enn bra start på resan! Ska få så mycket tips som möjligt av honom nu, för detta är riktigt intressant.

Allt gick galant hela vägen från fruängen till Istanbul. Imorgon ska jag avnjuta frukost på mitt hostels terass (jag betalar 60 kr för säng, fritt wlan, frukost och allt) och sedan se så mycket som möjligt av Istanbul innan jag tar tunnelbanan tillbaka till flygplatsen och dra vidare till Bombay. Två av mina rumskompisar är vana indienresenärer så jag ser till att få så mycket tips som möjligt innan avfärd. En Fransman och en Italienare.

Rummet är väl ingen toppstandard direkt, men det känns fint att ladda upp för indienstandard. 😛 Hoppas ni har det bra där hemma!

So Long!