W2Best

Det handlar om stil.

July 15, 2007 Allmänt

Hemkommen

Hemkommen

7 to “Hemkommen”

 1. Sofie says...

  tack för besöket i vårat camp, först nu fattar jag att det var den här bloggen! Ibbe sa att du hade någon blogg, men inte visste jag att det var denna. haha!

 2. Sofie says...

  Man tackar! Det var fan rätt roligt i vårat camp ändå, det måste jag säga. Inte minst för att vi var det drygaste campet i historien, drog sjukt dåliga skämt för alla förbipaserande (mest vaktisarna, de kunde dom utantill efter någon timme) och hade den skönaste stämningen, men jag måste säga att festivalkonceptet i sig var far beyond vad jag hade räknat med.. Jag har sjukt svårt för jobbiga människor när man själv är nykter och det var det fan för många av.. men det ordnade sig tillslut, haha. Anyway, trevligt att ni tittade in. Take care now!

 3. Patrik says...

  Hmmm, tyckte väl att jag såg dig där!

 4. Emanuel (pherlo) says...

  Som sagt, kul att råkas. Du får ta och spana in mina jeans nu efter tvätten. Finns bilder på uomo och manligt. Ha det!

 5. Frida says...

  hej jonas. härligt att höra att du hade det toppen på arvika. just nu jobbar jag på kvarnbacka i vedevåg och till hösten ser det ut som att jag tar mitt pick och pack och flyttar till huvudstaden för att plugga Miljövetenskap på sthlm universitet. vad har du för planer inför hösten?

 6. Ibbe says...

  Det var ett mkt uppskattat besök ni gjorde hos oss. Axel var ju rätt skön om inte annat 😀
  Jeansen va det ja, jag insåg att jag satte mej i nån form utav slush inne i centrum så jeansen är vita o kladdiga. Måste kanske tvätta nu vilket suger. Får se om det går att lösa annars. Aja reser utomlands på lördag.
  Ha’t bra.

 7. berkey says...

  This design is steller! You certainly know how to keep a reader amused. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Excellent job. I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!|