W2Best

Det handlar om stil.

May 21, 2008 Accessoarer

Ny klocka

Fick en riktig fling på Breitling när jag var på Ryla-utbildningen och fick testa en. Hade en sådan fling för några år sedan, men då hade man ju inte ekonomiska medel att köpa ens en begagnad klocka. Slängde upp en bild på dreamboarden som sitter på väggen (där man sätter upp sina mål i livet, måste för alla med visioner!) och sen dagen efter var jag på fika hos min gamla lärare som hade en som han ville sälja. Fick den för ett bra pris två dagar efter att jag hade satt upp den på min dreamboard. Det ni! Klockan har några år på nacken, och ett väldigt slitet armband, men jag slängde på ett nytt armband. Skit samma om det inte är orginalarmband.

Här bestämde jag mig:

Så nu kör jag svart armband på denna, och brunt på certinan. Perfekt för olika skor!

Nu blir det en sväng till Erikshjälpen! Får väl se om jag hittar någon mer fin klocka där…

So long!

13 to “Ny klocka”

Trackbacks/Pingbacks

 1. Lina says...

  sv: tack för tipset, det får jag testa (Y) snygga klockor!

 2. Lina says...

  lustigt vad våran kropp spelar oss för spratt ibland

 3. mulin says...

  Ja, jag tyckte att poängen hade ökat! Haha (: Visst är det en smart grej? Och som du sa så kommer man ju i kontakt med jättemycket bloggar.

 4. WTMFD? says...

  Sexig klocka!

  – What's the MF deal? .com

 5. Katta says...

  Jag är inte jätte förtjust i frukost, fast ibland är det mega gott 😀

  Allt bra med dig?

  Ha en bra dag!

 6. cecilia says...

  Svar: Det är en känd fotograf =)

 7. Henke says...

  a tycker då själv att den e typ säder filmen e inte så bra sen e den sämre med dålig graftik på den jag har hemma är det hd grafik då e den nice de typ bästa med den filmen va att den var as kul att spela in för att jag hade så mycket smink på mig och sånt 😛

 8. Anonymous says...
 9. Bella says...

  Svar: jaa jag tyckte dom var sten coola! Har sådana fast tjejmodel! Jag gillar dom riktigt mycket!

  Jaa visst är det hemskt. Tjejen är enormt stak som gått igenom det dära. Ha en underbar fortast dag!

 10. Bella says...

  Jag tog mig igenom den iallafall. Hemskt. Det är så sjukt att det inte är ens eget ansvar utan att någon annan kan förstöra ens liv på det sättet, bara för att man är ute och kör bil.

  Svar på det: Jaa det är en otrolig hemsk upplevelse man inte önskar sin värsta fiende!

 11. Kricke says...

  Den typen av klockor (Breitling) blir nästan alltid snyggast med ett läderband. Det kan vara värt att lägga några kronor extra för att få ett riktigt läderband. En fin klocka, då vill man ju inte gå runt med ett billigt band som snart börjar släppa i sömmarna som oftast bara är dekorativa och inte håler ihop över- och understycket.

  Jag ser inte hur ditt band ser ut, men jag tror nog att mina ord är ganska tänkvärda. Att det inte är originalarmband må vara hänt, men det får inte se billigt och trasigt ut. Det förtar skönheten på klockan.

 12. w2best says...

  Jag stod och valde i klockaffären mellan ett svart läderband, och en guld/silver-stållänk. Blev läderarmbandet och jag är riktigt nöjd. Du kan se det på några outfitbilder… Publicerar bättre bild så småningom.

 13. 3references says...

  3assignment