W2Best

Det handlar om stil.

Category Archives: Publicitet

W2Best goes matblogg!

Haha, jag tänkte inte byta spår till matblogg, men min frukost i morse såg så jävla god ut så jag kände att jag bara var tvungen att ta en bild på den. Igår roade jag och Pauline oss med att plocka fyra liter hallon, en idé som vi kom på runt nio så vi var klara vid halv elva eller nåt. Det tog ett tag att hitta ett bra hallonställe… Läs mer/kommentera inlägg.

July 18, 2008 Publicitet

Iron Maiden

Iron Maiden är ett band som ändå sedan jag gick i åttonde klass legat mig väldigt varmt om hjärtat. Nu är de här i sverige igen, och aftonbladet var inte nådigt positiva när de livekommenterade konserten. Ni som missade konserten på Stadion se till att få en biljett till Ullevi är kontentan av det hela. Jag har biljett till Ullevi. Känns rättså bra faktiskt. : ) Nån annan?… Läs mer/kommentera inlägg.

July 17, 2008 Publicitet

080716

Snart en sväng till Örebro för att träffa en kompis ett tag, och sen blir det födelsedagskalas igen. 😛

Skor: Crockett&Jones
Byxor: Whyred Dee
Skjorta: Encore
Tröja: H&M
Slips: ASOS
Klocka: Breitling

En svart portfölj och förmodligen en kamera över axeln på det!
Ha en bra kväll!… Läs mer/kommentera inlägg.

July 16, 2008 Publicitet

Studentfestbilder

Igår var jag som sagt och fotograferade på studentfesten i Linde, och det resulterade i att idag blev mest en kamp för att ta sig igenom dagen, eftersom det blev lite väl lite sömn inatt. Jag hade iallafall riktigt trelvigt, men det känns bra skönt att det var ett år sedan jag tog studenten…

Här kommer bilderna.

Det brukar alltid komma enormt mycket frågor på hur… Läs mer/kommentera inlägg.

June 6, 2008 Publicitet

080604

Första outfiten för idag, kommer snart att ändras, men nu är det chill out och lite förfest som gäller innan det blir fest och vimmelfoto.
Jag ser fram emot kvällens outfit!

Kostymbyxor: Second Hand
BältE: Second Hand
Linne: Cheap Monday
Skjorta: Levis
Klocka: Certina
Brillor: Wayfarer

so long!… Läs mer/kommentera inlägg.

June 4, 2008 Publicitet

Sommarplåga

Vi vet ju alla att med sommaren så kommer sommarplågorna. Det har alltid kommit en sommarplåga i musikväg, men jag har ingen aning om vad det kan tänkas bli i år. Det är något psykiskt fenomen över det där, varje år måste det finnas en sommarplåga.

Förra året fick vi även en sommarplåga på klädfronten. Vi var många, otroligt många som ville anordna offentliga bål och jag tycker… Läs mer/kommentera inlägg.

May 29, 2008 Publicitet

Publicitet på Wayfinders hemsida

Jag blir ganska förundrad över hur vissa Bloggar som fått väldigt många läsare, enbart bygger upp sin blogg på att skriva om i vilka tidningar de omskrivs och i vilka TV-program de deltar. Personligen finner jag ytterst lite nyhetsvärde i detta, och det borde inte vara intressant för flera hundra tusen människor. Det vore lite som om Jarl Alfredius startade en blogg, och varje kväll skrev: Idag var jag med… Läs mer/kommentera inlägg.

April 24, 2008 Publicitet