W2Best

Det handlar om stil.

February 2, 2012 Allmänt

Om Bloggande, Twitter och andra projekt!

Det är ju ganska uppenbart att den här bloggen inte är så särskilt aktiv längre. Jag beklagar det om det är så att du fortfarande kommer hit för att läsa! Jag är dock ganska taggad på att blogga igen, men ställer mig frågan var jag egentligen ska göra det… Jag har länge tänkt på att bygga om min hemsida jonaslarsson.info till en blogg av mer allmän karaktär. Sedan tidigare bloggar jag ju på Entreprenör och Tjäna Pengar om internetentreprenörskap och mer nördiga saker respektive hur man tjänar pengar på Internet. De bloggarna är mycket intressanta att uppdatera, men jag känner att jag skulle behöva en där jag kan uppdatera mer vardagligt snack. Roliga händelser etc. som inte klassas in under entreprenörskap eller tjäna pengar…
Då finns egentligen två alternativ. Antingen stylar jag om den här bloggen och fortsätter blogga här som om inget hade hänt. Jag har ju ändå skrivit 1000+ inlägg på denna blogg. Eller börjar jag på helt ny kula på jonaslarsson.info, men vill jag ha den sidan mer som en CV-sida så känns det ju vettigare att fortsätta på denna. Jag har helt enkelt inte klar för mig vad jag egentligen vill med mitt bloggande.

Något jag har mycket helt klart för mig är mitt Twittrande. Om du inte redan följer mig på @w2best tycker jag att det är hög tid. Jag har producerat enormt mycket twitterinlägg den senaste tiden och tycker det är ett fantastiskt sätt att kommunicera på. Jag har dessutom haft den äran att träffa massa twittrare IRL och det ger verkligen twitter en helt ny dimension som socialt nätverk! På fredag skall jag åka till Stockholm och gå på en Tweetup (twitter meetup) med över 400 personer! Det kommer bli sjukt skoj! Åker bara upp över kvällen och sen direkt hem till Bergslagen på lördagsmorgonen, så det lutar åt att jag bokar ett hotellrum nära slussen där vi håller till! Ses vi på Hotell Hilton?

Jag bloggade på tjäna pengar igår om några nya sätt att tjäna pengar, och det är såklart något som tar mycket av mina tankar. Jag har för första gången sålt en innehållssajt! Alltså en sajt som jag inte byggt i syfte att någon annan ska köpa den. Det är ett nytt sätt att tjäna pengar. Jag funderar även på att bygga en sajt om Casino, eftersom det är en väldigt stor nisch som många tjänar väldigt bra på.

Sist men inte minst har jag varit i Indien igen. Min fjärde resa till Indien, och denna gång bara till ett ställe – Hampi. Hampi är ju det bästa stället i Indien enligt mig, och nu skall jag göra ett par hemsidor om Hampi och framförallt om klättringen där. Kommer mer om det så småningom!

Ha en bra februari! 🙂

Liknande inlägg:

  1. SEO Sunday för andra gången! Förra veckan var första gången jag var med i SEO...
  2. Mina projekt ...
  3. Några nya projekt! Det sprutar idéer ur mitt huvud och här är några...

1 to “Om Bloggande, Twitter och andra projekt!”

  1. Anna Eleonor says...

    Jag saknar dina inlägg här. Men jag själv är ju ingen flitig bloggare så jag förstår att det krävs en brinnande vilja att blogga.

Leave a comment